Begeleiding dementie

Hulp en begeleiding bij dementie door zelfstandig wijkteam

Bent up opzoek naar hulp en begeleiding bij dementie? De zorgverleners aangesloten bij Zorg & Co bieden u hierin ondersteuning. Het is een zware opgave voor familie om met een dementerende geliefde of naaste om te gaan. Het team van Zorg & Co begrijpt dit. Bij vervelende situaties als deze kunt u als familie natuurlijk hulp en ondersteuning gebruiken. Want hoe wordt er voor gezorgd dat uw naaste zo zelfstandig mogelijk kan blijven leven? en hoe gaat uzelf om met dementie?

Hulp en begeleiding bij dementie door Zorg & Co

Voor hulp en begeleiding bij dementie kunt u terecht bij de zzp’ers aangesloten bij Zorg & Co. Wij zorgen voor rust en regelmaat en kunnen de cliënt ondersteunen en begeleiden in het dagelijkse leven en bezigheden. Dit doen wij niet alleen voor de cliënt, maar wij betekenen ook graag iets voor de naaste familie.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij eventuele vragen voor u beantwoorden en u handvatten geven om met deze ziekte om te kunnen gaan. Uiteraard kan de cliënt thuis blijven wonen in zijn/haar vertrouwde omgeving. Naast de zorg- en hulpverlening van onze zorgverleners kunnen wij, doordat wij zijn aangesloten bij Zorg & Co u voorzien van benodigde hulpmiddelen om het thuis wonen een stuk gemakkelijker te maken.

Direct contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt!

 

Maak a.u.b. uw keuze:

Zorg&Co logo
Zorg&Co
Hulp en begeleiding bij dementie door zelfstandig wijkteam
Laat uw reactie achter
Privacybeleid

Copyright © Zorg&Co 2020 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site-Index | Sitemap | Privacybeleid | Cookieverklaring