Zelfstandig en in een hecht team thuiszorg in Tilburg

Terug

  Parttime zzp'er   Thuiszorg   Verzorgende 3IG

Ben jij op zoek naar werk waarbij je als zelfstandige, maar wel in een hecht en klein team, thuiszorg kunt bieden aan ouderen die op zichzelf zijn aangewezen zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe werken wij?
Goede zorg is een tevreden klant en een tevreden familie, geen tevreden bureaucratie. Om deze reden hebben wij een coöperatie opgericht van professionele zorgverleners. De coöperatie bestaat uit allemaal zelfstandige zorg- en welzijnsprofessionals. Samen strijden wij voor zorg- en hulpverleners; voor passie, werk en inkomen, maar ook voor zorgbehoevenden die de hulp en zorg moeten krijgen die ze verdienen, én voor zorginstellingen die wij met flexibele arbeid kunnen helpen.

Wat/waar is de werklocatie?
De zorgbehoevenden wonen in en rondom Tilburg.

Wat kun je verwachten van een collegiaal thuiszorg team via Zorg&Co?

  • Je ondersteunt bij ADL taken, verricht verpleegtechnische handelingen en helpt met oefeningen in het kader van therapie of revalidatie;
  • Je werkt kleinschalig, waardoor je een persoonlijke band opbouwt met je cliënten en zelf je afspraken in kan plannen;
  • Je werkt in een hecht wijkteam waardoor je collegiale banden opbouwt, samen bespreek je de gebeurtenissen van de dag zodat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat;
  • Je houdt je binnen de thuiszorg aan de geïndiceerde tijd vanuit de zorgverzekeringswet, maar tegelijkertijd geniet je ervan om een luisterend oor te bieden aan je cliënten;
  • Je zult complexe vraagstukken krijgen van cliënten, huisartsen en specialisten, maar geniet ervan deze creatief op te lossen. Zorg&Co staat altijd klaar om je te helpen!
  • Parttime uren: momenteel verzorgt dit team een cliënt, maar we zijn aan het uitbreiden! Hier kan jij deel van uitmaken.


Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je bent zzp'er (nog niet? Geen probleem! Wij helpen je op weg);
  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende niveau 3 IG;
  • Je bent ondernemend, en bent enthousiast
  • Je bent zelfstandig, accuraat, sociaal vaardig, betrouwbaar en geniet ervan om verder te gaan dan enkel de gevraagde handelingen uit te voeren!En nu?

Nieuwsgierig geworden n.a.v. bovenstaande? Of weet je zeker dat dit wat voor jou is?Meld je dan nu aan voor een kennismakingsgesprek bij Zorg&Co door je gegevens achter te laten!

Soort dienstverband: Parttime, Freelance/ZZP, Onbepaalde tijdReageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.


Voor welk beroep wil je jezelf inschrijven?
Kies hieronder het hoogste gekwalificeerde functieniveau. We kunnen dit naar jouw wens uitbreiden in een gesprek.

ZORG&CO