Interne vacature Zorg&Co: relatiebeheerder/accountmanager

Terug

  Interne collega

Zorg&Co zoekt relatiebeheerder

Wil jij werken in een sector waar je echt waarde kunt toevoegen? Veel sociaal contact hebt en initiatief wordt toegejuicht? Kom dan werken bij Zorg&Co!
Per direct zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder in Zuid-Limburg.

 

Wie zijn wij?
Wij zijn coöperatie Zorg&Co en samen met onze medewerkers en leden maken we de zorg in Nederland eerlijker en transparanter. Waarom? Omdat wij vinden dat het beter kan. Want bij Zorg&Co hebben we een passie voor zorg, maar een hekel aan bureaucratie. Daarom hebben we als coöperatie geen primaire winstdoelstelling, en stromen de financiële middelen altijd naar waar het hoort: de zorgprofessional en de cliënt.

Bij Zorg&Co doen we sowieso alles net even anders. Zo geloven we in de kracht van amplitie (googlen mag) en draaien we het het begrip werkgever en werknemer om: jij bepaalt waar en hoe je jouw toegevoegde waarde het beste kunt inzetten voor Zorg&Co en haar leden.

Zorg&Co is sinds 2007 actief in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid- en Noord-Holland. Zo’n 750 zorgprofessionals - a.k.a. onze leden - vinden dagelijks hun opdrachten via ons platform dat wordt gerund door veertig mensen in loondienst.

Relatiebeheerder
Als relatiebeheerder sta je altijd in dienst van onze leden: de zorgprofessionals. We zijn daarom op zoek naar iemand die:

 • Diverse accounts kan managen;
  In jouw rol heb je dagelijks contact met onze bestaande leden, en ben je bezig met het werven en voeren van gesprekken met nieuwe leden. Aan jou de taak om te onderzoeken hoe we meer waarde kunnen toevoegen aan hun werk en leven. Hoe kunnen we onze zorgprofessionals beter ondersteunen zodat zij zich volledig kunnen storten op hun werk?

 • Nieuwe zorgprofessionals aandraagt en in kan plannen bij zorginstellingen.
  Onze leden werken als flexkracht bij zorginstellingen of als zelfstandige in een wijkteam bij thuiszorg cliënten. Aan jou de verantwoordelijk om samen met onze zorgprofessionals te bepalen welke opdracht of wijkteam het beste bij hen past, om ze vervolgens in te plannen.

Locatie
We hebben op twee locaties vacatures openstaan. We zijn op zoek naar een accountmanager regio Amsterdam/ Ouderkerk ad Amstel en een accountmanager regio Limburg. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Elsoo (Limburg). Zin in collegialiteit? Zoek je collega’s (coronaproof) op in een van onze vestigingen. Heb je een afspraak met een zorgprofessional? Deze afspraak maak je waar en wanneer het jou uitkomt. Werk je het beste thuis? Blijf dan als het uitkomt in je comfy outfit vanaf de keukentafel werken.

We werken in ieder geval graag samen met mensen die:

 • Minstens twee keer per dag lachen, ook tijdens stressvolle situaties waarbij je hele planning in de soep loopt;
 • Met veel plezier, enthousiasme en ondernemerschap een bijdrage leveren aan de Zorg&Co doelstellingen en projecten van de grond te krijgen;
 • Genieten van structuur aanbrengen in chaos (we doen er alles aan om geen traditioneel bedrijf met allerlei vastgeroeste structuren en routines te worden);
 • Van vrijheid houden én zelf willen bepalen hoe ze iets aanpakken;
 • Een zorghart dragen. Iets van ervaring in de zorg is een pré, maar geen vereiste. Alles valt te leren!


Zie jij ons wel zitten? En willen wij jou liever nog vandaag dan morgen leren kennen? Neem dan contact op door te reageren op deze vacature!

Soort dienstverband: Fulltime, ParttimeReageer op deze opdracht

Als je interesse hebt neem gerust contact op.


Voor welk beroep wil je jezelf inschrijven?
Kies hieronder het hoogste gekwalificeerde functieniveau. We kunnen dit naar jouw wens uitbreiden in een gesprek.

ZORG&CO