Eerstvolgende lestijden

  • 13:30-15:30 Vrijdag

Aankomende data

  • 13:30 30-10-2020 Beegden of digitaal (afhankelijk van coronamaatregelen) 0/6 plaatsen    Inschrijven

Lesdagen

Vrijdag

SKJ Intervisie

Intervisie bestaat uit 6 bijeenkomsten die ongeveer eens in de 6 weken plaatsvinden.
Data:
30 oktober
18 december
15 januari
26 februari
9 april
21 mei

Tijd: 13.30 uur

Intervisie is voor jeugdzorg professionals die aan de eisen van het SKJ moeten voldoen voor hun (her)registratie. Met intervisie haal je punten in het vak reflectie. Kijk op Mijn SKJ hoeveel punten je kan behalen (let op: de regels kunnen veranderen).

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering waarbij medewerkers een beroep doen op collega's om mee te denken over persoon- en functiegebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie. Dit meedenken gebeurt niet door het aandragen van oplossingen maar door het stellen van vragen om zo met behulp van eigen analytisch en probleemoplossend vermogen zicht te krijgen op het ingebrachte probleem en hoe hierin te handelen.

De training wordt gegeven door een geregistreerd LVSC supervisor. Dit heeft als voordeel dat de professional geen leerverslag hoeft in te leveren voor de registratie.

De supervisor heeft jarenlange ervaring binnen diverse disciplines in de hulpverlening en coaching. Ze biedt een authentieke en verrassende wijze van intervisie waarbij ze gebruik maakt van creatieve werkvormen. Haar kracht ligt in het snel tot de kern komen. Door gebruik te maken van haar analytisch vermogen in combinatie met haar sensitiviteit en intuïtieve vaardigheden wordt het gewenste resultaat behaald.

ZORG&CO