Start aanmelden voor scholingen     Bekijk al onze scholingen

« Terug

KORTINGSACTIE BHV / EHBO Herhalingscursus

Gegeven door: Harold Lubbering

SPECIALE KORTINGSACTIE WEGENS DAG VAN DE BHV!

Maandag 2 november is de 9e landelijke DAG VAN DE BHV.
Op deze dag wordt de aandacht gevraagd voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is. Een dag om BHV’ers in het zonnetje te zetten en niet-BHV’ers te laten merken hoe belangrijk BHV is.
De Zorg&Co Academie wil deze dag ook niet zomaar voorbij laten gaan en biedt dan ook op deze cursus een speciale kortingsactie!!

De reguliere prijs voor de BHV/EHBO cursus is voor leden €125,- en voor niet-leden €130,- maar is NU voor zowel leden als niet-leden gereduceerd naar €99,-Deze cursus is voor hulpverleners die eerder opgedane kennis en vaardigheden omtrent het optreden bij ongevallen en/of calamiteiten op het gebied van brandbestrijding, ontruiming en eerste hulp hebben opgedaan.

Na het deelnemen aan deze cursus wordt er een certificaat uitgereikt met een geldigheidsduur van 2 jaar vanaf de afgiftedatum.

Voor het deelnemen aan de BHV/EHBO herhalingscursus dien je in bezit te zijn van een certificaat dat niet ouder is dan 2 jaar en 3 maanden. Is jouw certificaat ouder? Neem dan deel aan de BHV/EHBO basiscursus!

Melding

Item was in het verleden

Inloggen of Gratis registreren

Data

Nog 3 van de 5 plaatsen beschikbaar.

  • 09:00u tot 17:00u 23-11-2020

Prijs info

Prijs: € 99,00 incl. BTW

Melding

Item was in het verleden

Inloggen of Gratis registreren
ZORG&CO