Werk- en praktijkbegeleiding

Begeleid en coach collega zzp-ers!

Hoe mooi is het om als zelfstandige zorgprofessional jouw kennis en expertise in te zetten om collega's te helpen zichzelf door te ontwikkelen? Als lid van Zorg&Co kun je dit op twee manieren doen! 

1. Als instructeur in ons Skillslab

Je kunt andere collega's handelingen aanleren, maar je kunt ook toetsen en aftekenen. Een van onze prioriteiten is het kunnen borgen van de bekwaamheden van de handelingen binnen de verzorging en verpleging niveau 3  4  en 5 en dat met name de technische handelingen

Ben jij verpleegkundige niveau 4 of 5 en ben jij in staat didactisch en coachend te werken voor een groep collega’s? Kun jij aantonen dat je de basisvaardigheden beheerst t.a.v. het geven van trainingen en begeleiding? (evt. cursus http://calibrisadvies.nl/calibris-advies/agenda/page/2/) Dan zoekt de Zorg&Co Academie jou en willen we graag met jou in gesprek komen! Mail dan naar: angelique@zorgenco.nl

2. Als werk- en praktijkbegeleider

  • Werkbegeleiding is de collega die de zzp-er in opleiding toetst, ondersteunt en coacht bij de inhoudelijke taken en opdrachten.
  • De praktijkbegeleider ( is de coördinator van het werkteam/ gebied binnen CAZZ ) draagt zorg voor het totale proces, zodat de zzp-er zijn opdrachten en taken ook daadwerkelijk kan behalen.

Mocht je aan de hand van deze informatie belangstelling hebben en vragen hebben kun je uiteraard je vragen stellen aan de Zorg&Co academie. Mail ons.

ZORG&CO